Chris Brown skryter av ferdig kurs

(21.12.2010, sist oppdatert 21.12.2010) Utskrift  Del på Facebook

R&B-sangeren Chris Brown er så stolt over å ha fullført det voldsforebyggende kurset som dommeren påla ham å ta, at han la ut kursbeviset på Twitter.

- Jeg er ferdig med skolen, var eneste kommentar han skrev under bildet.

 

Etter at Chris Brown (21) tidlig i fjor banket opp kjæresten Rihanna og ble voldsdømt, har han i 52 uker fulgt kurs i forebygging av vold i hjemmet. Samtidig har han gjort unna seks måneder med samfunnstjeneste. I en prøveløslatelsesrapport fra november i år fikk han ros av dommeren for sin fremgang.

 

Nå gjelder det for Chris Brown å holde seg på den smale og ikkevoldelige sti: Prøvetiden hans varer til 2014.

 

I den Grammy-nominerte låten «Deuces», som han gjør sammen med rapperen Tyga, synger Brown om hvordan han er ferdig med å prøve å få et trøblete forhold til å fungere - og heller går videre.

 

Låten er hentet fra årets utgivelse fra Chris Brown, en mixtape kalt «Fan av a Fan» som ble lagt ut på nett. Han er i ferd med å jobbe på sitt fjerde studioalbum, som vil hete «F.A.M.E» - en forkortelse for «Forgiving All My Enemies» - og utkomme i 2011.

(©NTB)

 


Les alt om Rihanna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.163 sec - 1 pageviews