Chris Brown krangler med naboene

(26.08.2011, sist oppdatert 26.08.2011) Utskrift  Del på Facebook

I månedsvis har Chris Brown kranglet med naboene sine i West Hollywood - og nå tas saken til retten.

En dommer i Los Angeles Superior Court akter å vurdere om kranglingen bryter med bestemmelsene i prøvetiden som han ble pålagt etter å ha banket opp Rihanna for to år siden.

 

Brown pålegges nemlig å følge alle lover, og det er det naboene nå hevder han ikke gjør - gjennom å være «naboen fra helvete», skriver TMZ. De andre beboerne i luksusblokken der Chris Brown har leilighet hevder nemlig at han bråker - det vil si spiller høy musikk, lar hundene sine løpe i oppgangene og parkerer bilene sine på to av byggets handikapplasser.

 

Chris Brown hevder derimot at det er han som er offeret:

 

Han kjøpte leiligheten med parkering, men selgeren skal angivelig ha «glemt» å si at plassene var forbeholdt handikappede. Han mener det er naboene som er de slemme, fordi de daglig ringer parkeringsvaktene - slik at han har pådratt seg 15.000 dollar i bøter hittil.

 

Browns advokat, den skarpskodde Mark Geragos, sier til TMZ at han tror bøtene vil bli ettergitt - og at den fremste klageren er «en gærning».

(©NTB)

 

 


Les alt om Rihanna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.172 sec - 1 pageviews