Chris Brown kledde seg ut som terrorist

(02.11.2012, sist oppdatert 02.11.2012) Utskrift  Del på Facebook

Moren til Chris Brown forsvarer nå iherdig sønnen, som er kommet i hardt vær da han kledde seg ut som arabisk terrorist på halloween.

Brown ankom Rihannas kostymefest i Hollywood sist onsdag sammen med en gruppe venner, som alle bar store løsskjegg, turbaner, gevanter og leke-maskinpistoler.

 

Chris Brown la ut på Twitter med teksten «ingen f**cker med min gjeng». Det fikk flere av hans følgere til å reagere, og undres over «hvem kler seg egentlig ut som terrorist på Halloween?».

 

Men den unge R&B-stjernen, som ble voldsdømt for å ha banket opp Rihanna, tas nå i varmt forsvar av sin mor Joyce Hawking. Hun tvitret:

 

«Halloween er bare for moro, ikke noe mer. Vennligst få dere et liv. Betyr dette at når vi kler ut barna våre som Satan, at vi glorifiserer ham, eller er det bare for moro? Fortsett å smile, engelen min».

 

 


Les alt om Rihanna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.326 sec - 1 pageviews