Chris Brown i trøbbel igjen - støttes av Rihanna

(26.09.2012, sist oppdatert 26.09.2012) Utskrift  Del på Facebook

I en prøve tatt i juni testet Chris Brown positivt for marihuanabruk.

Dette til tross for at Chris Brown ifølge Reuters skal ha vist til at han tar marihuana til medisinsk bruk.

 

Mandag bestemte en dommer i Los Angeles at Brown (23) må møte i retten 1. november til en høring, der det skal avgjøres om han har forbrutt seg mot prøvetidsbestemmelsene.

 

- Du er ingen vanlig person som kan sitte i stuen og gjøre hva du måtte ønske å gjøre. Viktigere er at mange mennesker, særlig barn, ser opp til deg. Det du sier og gjør har innflytelse på andre, sa dommer Patricia Schnegg til Brown i retten.

 

Han får trøste seg med at Rihanna støtter ham helhjertet - på Twitter. Der skriver ekskjæresten: «Ber for deg, baby, mine beste ønsker er med deg i dag!».

 

Etter at han ble dømt for vold mot henne i 2009, ble Brown dømt til et halvt års samfunnstjeneste og fem års prøvetid. Nå hører ikke obligatorisk doptesting med til betingelsene for prøvetiden, men dommer Schnegg vil se på om Brown har begått andre overtramp mot vilkårene.

(©NTB)

 


Les alt om Rihanna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.145 sec - 1 pageviews