Chris Brown fikk ros av dommeren

(19.11.2010, sist oppdatert 19.11.2010) Utskrift  Del på Facebook

R&B-sangeren Chris Brown fikk ros av en dommer i Los Angeles denne uka for å ha gjort en prisverdig jobb med å overholde dommen han fikk etter volden mot ekskjæreste Rihanna.

I august i fjor ble 21-åringen dømt til fem års prøvetid, et års kurs for å bli kurert for vold og 180 dagers samfunnstjeneste etter å ha innrømmet å ha angrepet Rihanna før Grammy-utdelingen i februar 2009.

 

- Jeg vil virkelig rose deg for at du har tatt ansvar og arbeidet iherdig for å gjennomføre alt det domstolen krever av deg. Jeg vet at du bare har sju timer igjen av ditt kurs om vold i hjemmet, og det er fremragende, sa dommeren Patricia Schnegg ifølge nyhetsbyrået AFP.

 

Nyheten om at Brown hadde angrepet på Rihanna gikk verden rundt i fjor - det samme gjorde bilder av Rihanna med sår og blåmerker i ansiktet.

(©NTB)

 


Les alt om Rihanna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.157 sec - 1 pageviews