Brown får skryt

(19.02.2010, sist oppdatert 19.02.2010) Utskrift  Del på Facebook

Chris Brown (20) møter pliktoppfyllende opp til både samfunnstjeneste og terapitimer.

Etter at Chris Brown sto tiltalt for vold mot ekskjæresten Rihanna, har musikk-karrieren hans naturlig nok fått seg en skrape. Men artisten, som slapp å sone i fengsel - og i stedet ble dømt til fem års prøvetid, seks måneders samfunnstjeneste og terapi - får nå skryt.

 

Dommer Patricia M. Schnegg i Los Angeles-retten skrøt åpent av sangeren da han møtte i retten for evaluering nylig, og sa ifølge magasinet People: - Det ser ut til at du er veldig, veldig flink til å etterfølge betingelsene vi påla deg i prøvetiden. Det er alltid godt å se.

 

Sangeren har vært til 17 av 52 gruppeterapitimer så langt, og har vært nøye på å møte opp til alle timene. Dommeren la også til at Brown har fullført 32 dager med samfunnstjeneste. Samfunnstjenesten går ut på å vaske biler, fjerne graffiti og feie gater i Virginia.

 

En venn av Brown sier at sangeren jobber hardt for å kunne vende tilbake til musikkscenen igjen. - Han er ved godt mot. Han jobber og får terapi. Han har også forstått at når du er kjendis, kan folk fort skifte mening om deg. Han er på vei tilbake. Han er en god gutt som har gjort en stor feil.

 

Brown må møte i retten igjen 11. mai for ny evaluering.

(©NTB)

 


Les alt om Rihanna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.173 sec - 1 pageviews