Brown ber om unnskyldning

(21.07.2009, sist oppdatert 21.07.2009) Utskrift  Del på Facebook

En angrende Chris Brown ber fansen tilgi ham på en videosnutt offentliggjort på hans YouTube-side.

Rihanna måtte aldri vitne om hva som skjedde den mye omtalte februarkvelden, da Chris Brown mishandlet henne. I stedet erkjente Brown alt da han sto for retten i juni, og i bytte fikk han 180 dager samfunnstjeneste. Men bortsett fra innrømmelsen i retten har Brown latt være å uttale seg om det inntrufne. Helt til nå. På en fersk videosnutt gir han til kjenne sin anger, og i løpet av de to minuttene sier han blant annet:

 

- Siden februar har advokaten min rådet meg til å ikke snakke ut, selv om jeg helt siden hendelsen har villet gå offentlig ut og uttrykke min dype anger samt ta på meg fullt ansvar.

 

Brown sier at han skammer seg over sine handlinger og at han gjentatte ganger har bedt sin ekskjæreste om unnskyldning. - Jeg har forsøkt å leve mitt liv på en måte som kan gjøre de rundt meg stolt, og fram til nylig synes jeg at jeg gjorde en god jobb, fortsetter han. Og legger til at han har samtaler med både prest og mor for å forstå hva som gikk av ham. Han sier også at han får profesjonell hjelp for å lære seg å mestre sinnet sitt.

 

- Jeg kan bare håpe og be på deres tilgivelse, avslutter Brown i sin videohilsen.

(©NTB)

 


Les alt om Rihanna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.168 sec - 1 pageviews