Brand til vielsen - med elefant

(25.10.2010, sist oppdatert 25.10.2010) Utskrift  Del på Facebook

Bryllupsfesten mellom Katy Perry og komikeren Russell Brand har så vidt begynt.

De to skal feire i hele seks dager, så selv om ekteskapsinngåelsen ble unnagjort lørdag, har paret fortsatt mye på programmet før bryllupsfestingen i India er overstått.

 

Det er Daily Mail som skriver at de to ga hverandre sitt ja i helgen, under en hinduistisk seremoni ved nasjonalparken Ranthambore nordvest i India. Hele følget har tatt inn på et luksuriøst overnattingssted - nær parken. Det er 85 gjester til stede, og nesten alle bar indiske klær under vielsen av de to kulturpersonlighetene, heter det videre om brudefølget.

 

Russell Brand og hans familie kom til festen i følge med to elefanter - til toner av sitarmusikk. Både Perry og Brand bar tradisjonelle klær, med brud iført sari og brudgom iført kurta.

 

Rihanna var «brudeterne» og P Diddy skal ifølge ryktene ha inntatt DJ- båsen under bryllupsfesten lørdag.

 

Men brudeparet må nok følge reglene for opphold ved nasjonalparken. Høy musikk etter klokka ti er ikke lov ettersom det kan forstyrre alle de ville dyrene i området.

(©NTB)

 


Les alt om Diddy og Katy Perry og Rihanna og Russell Brand!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.167 sec - 1 pageviews