Akon vil jobbe med Chris Brown

(11.03.2009, sist oppdatert 11.03.2009) Utskrift  Del på Facebook

Akon, som selv har opplevd juridiske problemer og negativ presseomtale selv, sier han er villig til å jobbe med Chris Brown som er siktet for å ha angrepet sin kjæreste Rihanna.

- Ja, absolutt! Jeg ville ikke ta opp noens personlige saker eller problemer. Jeg ville ikke holde dem ansvarlige for det når det gjelder arbeid. Jeg synes det er to forskjellige ting, sier han til nyhetsbyrået AP.

 

Samtidig har rapperen og plateprodusenten Sean «Diddy» Combs bekreftet meldinger om at han nylig åpnet et av sine hjem for Brown og Rihanna så de to kan snakke ut med hverandre.

 

Akon på sin side mener det er ikke er rettferdig å stoppe opp hele Browns karriere på grunn av det som har skjedd.

 

- Han må lære og han må komme seg videre og forhåpentligvis så vil han ikke behandle den neste kvinnen på den samme måten, sier han.

 

Akon sier at musikken har hjulpet ham til å komme seg gjennom vanskelige tider, og det kan også være tilfelle for Brown.

 

- Om du har en periode som er tøff å komme igjennom, så er det for meg den beste tiden å lage musikk på, sier han.

(©NTB)

 


Les alt om Diddy og Rihanna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.020 sec - 1 pageviews