Adele synger karaoke

(05.05.2011, sist oppdatert 05.05.2011) Utskrift  Del på Facebook

Soulstjerneskuddet Adele lar ikke stemmen hvile når hun feirer bursdagen sin - og akter å stemme i med karaoke.

- Jeg kommer til å arrangere et karaokeparty. Jeg vil synge R. Kellys «Ignition». Jeg har jobbet med å lære harmoniene til låten i hele dag, sa 23-åringen da hun var gjest hos Jools Holland.

 

Hun har flere grunner enn sin fødselsdag torsdag å feire: Andrealbumet «21» topper albumlisten i USA for sjette uke på rad og på ellevte uke hjemme i Storbritannia. Samtidig røper Adele at hun er trist fordi hun fremdeles er singel.

 

- Jeg elsker gutter, elsker menn. Jeg er fascinert av dem selv om de til tider har skuffet meg og gjort meg nedfor. Men akkurat nå er jeg mer singel enn noensinne, og det er virkelig deprimerende, sier hun til The Sun.

 

Der innrømmer hun også at hun, til tross for forkjærligheten for menn, er vill etter Rihanna.

 

- Vil Rihanna ha meg, hadde jeg gjort det med henne. Hun er het, sier Adele og forteller at det er Rihannas opptreden på «X Factor» i fjor som gjorde susen. Der dro Rihanna av seg buksene og avslørte det Adele kaller «flotte lår».

 

- Jeg sa til alle venninnene mine, «føler dere ikke dere litt lesbiske nå?».

(©NTB)

 


Les alt om Rihanna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.174 sec - 1 pageviews