Ricky Martin: - Kvinner legger fortsatt an på meg

(11.08.2011, sist oppdatert 11.08.2011) Utskrift  Del på Facebook

Ricky Martin forteller i et nytt intervju at kvinner fortsatt legger an på ham - selv om han har kommet ut av skapet som homofil.

39 år gamle Martin er sammen med aksjemegleren Carlos Gonzalez Abella, og er far til tvillinggutter på tre år. Han sto fram som homofil i fjor, men fortsatt finnes det kvinnelige fans som ikke er villige til å «kaste inn håndkleet», forteller han.

 

- Jeg har mannlig kjæreste og to sønner. Likevel prøver kvinner fortsatt å få meg med til sengs. Det er hyggelig, men jeg er jo ikke interessert, sa han nylig til magasinet Closer.

 

Om kjæresten sier han i det samme intervjuet: - Da vi ble introdusert, trodde jeg ikke jeg var klar for et forhold. Jeg hadde skaffet meg familie og var innstilt på å være alene med babyene mine. Men plutselig dukket han bare opp. Nå tilbringer vi sjelden mer enn 10 dager fra hverandre.

 

Han legger til: - Det viktigste for meg er barna mine, og de elsker ham. Det var virkelig uventet, men det utvikler seg vakkert.

(©NTB)

 


Les alt om Ricky Martin!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.159 sec - 1 pageviews