Ricky Martin åpner opp i ny bok

(20.08.2010, sist oppdatert 20.08.2010) Utskrift  Del på Facebook

Ricky Martins nye biografi skal ta for seg tidlige utfordringer i karrieren hans, og hvor vanskelig han følte det var å stå fram som homofil.

Boken med tittelen «Me» får utgivelse i harde permer i USA 2. november, ifølge forleggeren.

 

Martin (38), som har stått bak hiter som «Livin‘ la Vida Loca», sier han begynte å skrive sine memoarer samtidig som han sto fram som homofil - og dermed satte strek for spekulasjonene.

 

Det har på alle måter vært begivenhetsrike år for Martin. I 2008 ble han far til to tvillinggutter ved hjelp av surrogatmor.

 

- Å skrive denne boka ga meg muligheten til å utforske ulike temaer og erfaringer som har ført til at jeg er den jeg er i dag, sier han selv ifølge Reuters.

 

- Jeg har måttet knytte sammen alle de løse trådene - som jeg aldri har gjort forsøk på å knytte sammen før - for å jobbe meg dypt inn minner som var så å si slettet fra bevisstheten.

 

Sangeren startet karrieren med boybandet Menudo, men i 1990 brøt ha seg løs og har siden opplevd stor suksess som soloartist.

(©NTB)

 


Les alt om Ricky Martin!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.152 sec - 1 pageviews