Spiller seg selv

(22.10.2012, sist oppdatert 22.10.2012) Utskrift  Del på Facebook

Med en rolle i «The Bitch in Apartment 23» gjør James Van Der Beek som Matt LeBlanc, Larry David og Ricky Gervais: Han spiller seg selv i en komiserie.

Den tidligere stjernen fra dramaserien «Dawson‘s Creek» er blitt 35 år. Nå spiller han bestevenn med kvinnen det refereres til i seriens tittel, spilt av Krysten Ritter. Han spiller en ganske kariert versjon av seg selv; en mann som ikke forstår at hans glansdager er over. Van Der Beek innrømmer at rollen ikke ville ha fristet ham i yngre dager: - Jeg tok meg selv for høytidelig før. Men et stort ego kan være den største utfordringen for vår bransje, så man bør gripe en hver mulighet man har til å knuse det, slår han fast.

 

Van Der Beek så sine medspillere fra ungdomsserien bli store stjerner. Både Joshua Jackson, Katie Holmes og Michelle Williams fikk seg et navn også etter «Dawson‘s Creek». Mannen som spilte hovedrollen i den populære ungdomsserien var imidlertid utslitt og orket ikke tanken på mer skuespill. - Men da stemningen skiftet fra: «Å gud, jeg elsker deg», til «Å gud, jeg pleide å like deg da jeg var liten», da forsto jeg at det var på tide å komme seg på jobb igjen. Og det fort!»

 

Men da hadde Hollywood glemt ham: - Her var jeg, mer moden og bedre til å spille enn tidligere, men Hollywood hadde gått videre, sier han til theage.com. Han legger til: - Til slutt fikk jeg ganske få tilbud, og jeg bestemte meg for å ikke være kresen. Dersom noe hørtes morsomt ut, skulle jeg prøve det. Da løsnet det for meg.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.180 sec - 1 pageviews