Ricky Gervais for fattig til å vaske seg

(06.12.2010, sist oppdatert 06.12.2010) Utskrift  Del på Facebook

«The Office»-stjernen Ricky Gervais var så fattig i studietiden at han ikke hadde råd til nok såpe til å vaske seg selv.

- Jeg var nede på min siste krone, den siste resten av stipendet. Vannmåleren på hybelen sto på null og jeg hadde ingen rene klær. Jeg trengte også en vask selv. Så jeg bestemte meg for å vaske både kroppen og klærne samtidig, men da hadde jeg et dilemma, forteller Gervais (49) til magasinet Live.

 

- Skulle jeg bruke den siste shampoen, eller skulle jeg bruke den siste resten av vaskepulver på skjortene. Jeg valgte det siste og prioriterte å få skjortene mine til å se bra ut. Det var en stor feil, fordi jeg følte meg møkkete og klødde, minnes Gervais - som studerte filosofi på universitetet i London på 80-tallet.

 

Det store gjennombruddet kom med «The Office» som hadde premiere i 2001. I dag er Ricky Gervais god for mange millioner kroner, har vunnet en lang rekke priser og havnet på bladet Times liste over verdens hundre mest innflytelsesrike mennesker.

 

- Jeg lener meg ikke tilbake og sier «jeg fortjener å tjene latterlig store summer». Å gjøre det ville fått meg til å føle skyld. Jeg begynte ikke i denne bransjen fordi jeg ønsket å bli berømt. Det kan bli litt flaut til tider, sier Gervais - og hevder han ikke har endret vanene sine, utover at han «har råd til flere ting».

(©NTB)

 

 


Les alt om Ricky Gervais!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.154 sec - 1 pageviews