Gervais: - Sover godt

(26.06.2012, sist oppdatert 26.06.2012) Utskrift  Del på Facebook

Ricky Gervais sover ikke dårlig selv om han stundom tillater seg å være riktig så ufin på scenen.

Den 50-årige komikeren, blant annet berømt for sin sleivspark til ulike kjendiser som vert for Golden Globes, sover godt om natten.

 

Han sier: - Du strekker ikke til dersom du hele tiden skal berolige og beskytte folk. Jeg kan ikke gjøre komedie med tanke på å bli folkekjær. Ingenting ville kjede meg mer.

 

Han legger til i intervjuet med magasinet Live: - Jeg ligger ikke våken og lurer på om jeg er populær. Og jeg har ikke gjort noe galt. Jeg liker å ta for meg originale temaer, tabuer og misforståelser. Jeg liker å ta med publikum til steder de ikke har vært før.

 

Gervais innrømmer at han noen ganger tenker på at han kan bli utestengt fra det gode selskap dersom han går for langt.

 

- Jeg er ingen politiker, jeg prøver å få folk til å le. Men jeg vil at de skal le av ting jeg finner morsomme. Jeg vet jeg kan ende opp utestengt. Jeg ser på det på en darwinistisk måte. Jeg gjør akkurat hva jeg vil, og så får vi se om jeg overlever.

(©NTB)

 


Les alt om Ricky Gervais!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.164 sec - 1 pageviews