Geravis snakker om Golden Globe-jobben

(18.01.2011, sist oppdatert 18.01.2011) Utskrift  Del på Facebook

Den britiske komikeren Ricky Gervais ledet søndagens Golden Globe-show i Beverly Hills. Selv mener han det gikk bra.

- Alle tok det med humør, sier han om vitsene han presenterte - og karakteriserer atmosfæren bak scenen som strålende. Komikeren tror heller ikke, ifølge Hollywood Reporter, at noen ble støtt av kommentarene. I intervjuet forklarer han også hvorfor han uteble fra scenen i lange tider.

 

- Jeg gjorde alle introduksjonene det var meningen jeg skulle gjøre. Men det ble tilfeldigvis et langt tomrom. Dette var fordi jeg på forhånd hadde fått lov til å velge hvem jeg skulle introdusere. Og jeg valgte folk jeg hadde gode vitser om - og som har god humoristisk sans.

 

Men ikke alle stjernene ser ut til å være enig med Gervais. Som blant annet åpnet med å si at kvelden ville innebære tung drikking - «eller som Charlie Sheen ville sagt: Frokost». Han introduserte Bruce Willis som Ashton Kutchers far. Og han sa at Robert Downey Jr. var best kjent for sine turer til Betty Ford-senteret. Ifølge Hollywood Reporter var sistnevnte ikke videre imponert, men karakteriserer etterpå showet som «svært ondsinnet - med en mørk undertone».

 

Heller ikke lederen av The Hollywood Foreign Press Association, Philip Berk, skal ha vært glad etter å ha fått følgende introdusering: «Jeg måtte nettopp hjelpe ham av toalettet og med å få tennene på plass». - Noen av de tingene han sa var totalt uakseptable, sier Berk ifølge filmbransjebladet.

 

Gervais medga selv etter showet: «Dere kommer neppe til å se meg her til neste år».

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.016 sec - 1 pageviews