Bridget Jones gjør comeback

(28.02.2011, sist oppdatert 28.02.2011) Utskrift  Del på Facebook

Renée Zellweger har endelig takket ja til å spille Bridget Jones i en tredje film om singelikonet.

Ifølge The Sun måtte imidlertid produsentene love henne at hun skulle slippe å legge på seg for å spille flausedronningen igjen.

 

En kilde sier: - Renee hadde ingen reservasjoner så fort hun fant ut at hun ikke måtte bli feit igjen. Hun hatet å gå så mye opp for de to forrige filmene.

 

Også Hollywoods heteste navn etter Oscar-festivitasen, Colin Firth, skal være klar til å begi seg inn i Bridget-universet igjen.

 

- Colin har alltid hatt lyst til å gjøre en tredjefilm. Og nå tror han det vil være en perfekt film å gjøre etter «Kongens tale», ettersom den er så annerledes. Han liker også ideen om at de nå er gift og har unger, nå er alle karakterene eldre, sier kilden til The Sun.

 

Hugh Grant skal også være forespurt om å gjenta innsatsen som lurendreieren Daniel Cleaver. Og tidligere denne måneden sa Grant til BBC: - Jeg vil jo egentlig ikke være del av en evigvarende farse, men vi begynner jo alle å bli så gamle! Ideen med Mark, Daniel og Bridget i en avansert og forverret tilstand kan bli ganske morsom. Vi lager tross alt komedie.

(©NTB)

 


Les alt om Renée Zellweger!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.158 sec - 1 pageviews