- Witherspoon trapper ned

(23.03.2012, sist oppdatert 23.03.2012) Utskrift  Del på Facebook

Ifølge kilder nær skuespilleren Reese Witherspoon (36) venter hun sitt tredje barn - og planlegger angivelig å ta det roligere med skuespillerkarrieren.

Det er knapt gått året siden Reese Witherspoon giftet seg med agenten Jim Toth, og paret sies å være i lykkelige omstendigheter.

 

- Reese blir fortsatt myk i stemmen når hun snakker om Jim, sier en kilde til kjendismagasinet People.

 

- Hun sier at hun er så glad for at han kom inn i livet hennes. De er et supert par, og de får fram det beste i den andre.

 

Paret avslører videre, ifølge People: - Rett etter bryllupet uttrykte Reese et ønske om å få barn med Jim. Og hun inkluderte de andre barna i dette valget. Hun har vært veldig åpen mot barna om dette at de kunne forvente seg en familieforøkelse.

 

Oscar-vinneren har barna Ava (12) og Deacon (8) fra et tidligere ekteskap. Nå vil hun prioritere familien, hevder kilden - som sier karrieren vil komme i andre rekke.

(©NTB)

 


Les alt om Reese Witherspoon!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.153 sec - 1 pageviews