Witherspoon åpen om livskrise

(02.02.2012, sist oppdatert 02.02.2012) Utskrift  Del på Facebook

I mars i fjor fylte Witherspoon 35 år - og nå åpner hun opp om det hun kaller en tidlig midtlivskrise.

Skuespilleren, som både har to barn, Ava (12) og Deacon (8), samt Oscarpris, følte likevel ikke at alt var på plass da hun nærmet seg 35 år. Reese Witherspoon forteller nå at hun snarere var ulykkelig i månedene fram til den store dagen.

 

- Men da jeg fylte 35, føltes alt mye bedre. Men tiden før var en ulykkelig tid. Det handlet mindre om «hvordan ser jeg ut», og mer om «hva vil jeg utrette i livet». «Er dette den karrieren jeg elsker». «Er det denne arven jeg vil gi mine barn».

 

Nå forteller skuespilleren i intervjuet med britiske Glamour at hun er over den verste bekymringen, noe også fjorårets ekteskapsinngåelse med Jim Toth har hjulpet til med. Hun tror imidlertid den ulykkelige tiden har gjort henne til et bedre menneske. Hun har følgende å si til kvinner som strever med de samme tankene:

 

- Du kommer til å komme deg gjennom det. Det høres kanskje enkelt ut, men sånn er det. Du kommer til å bli en annen person, men du blir en bedre person. Se på alle sidene av en sak, og se nøye på din egen atferd. Vær klar på hva slags person du vil være. Skriv så det hele ned. Jeg skulle ønske jeg hadde skrevet ned mer: Alle disse livserfaringene, på godt og vondt, ja, alle disse følelsene.

(©NTB)

 


Les alt om Reese Witherspoon!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.151 sec - 1 pageviews