Reeses foreldre i bigamikrangel

(11.05.2012, sist oppdatert 11.05.2012) Utskrift  Del på Facebook

Foreldrene til Reese Witherspoon er i full krangel om hvorvidt hennes far er bigamist.

Hollywood-skuespillerens mor Mary Elizabeth Witherspoon (63) hevder hun fortsatt er gift med Reeses far, John Witherspoon (70). Derfor vil hun ha ektemannens nye ekteskap annullert.

 

Riktignok ble foreldrene til Reese separert i 1996, ifølge moren fordi han var alkoholisert, utro, brukte for mye penger og var blitt en kronisk samler. Likevel snakker de ifølge CNN med hverandre «mange ganger i uken».

 

Men i april i år leste moren i avisen at John Witherspoon hadde giftet seg på nytt med en kvinne kalt Tricianne Taylor - som i fjor prøvde å trenge seg inn på bryllupsfesten til Reese Witherspoon, men ble nektet adgang fordi hun ikke sto på gjestelisten.

 

Nå hevder Reeses mor at ektemannen begynner å bli dement, og at hun er bekymret for hans sikkerhet så vel som familien.

 

- Da jeg tok det opp med min ektemann, sa han at han ikke visste hvem Tricianne Taylor var, og at han ikke husket at de hadde giftet seg, skriver hun i rettspapirene.

(©NTB)

 


Les alt om Reese Witherspoon!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.155 sec - 1 pageviews