Reese Witherspoon som kvinnen fra Venus

(25.06.2012, sist oppdatert 25.06.2012) Utskrift  Del på Facebook

Den amerikanske skuespilleren Reese Witherspoon (36) får trolig en rolle i filmatiseringen av boken «Menn er fra Mars, kvinner er fra Venus».

Selvhjelpsboken, som er skrevet av den amerikanske ekteskapsrådgiveren John Gray, tar utgangspunkt i at menn og kvinner er grunnleggende forskjellige. Boken har solgt over sju millioner eksemplarer siden den ble utgitt i 1992.

 

Nå blir boken film, og ifølge NME, er Reese Witherspoon aktuell til en av rollene. Bryan Buckley skal regissere filmen. Han er mest kjent for sine reklamefilmer for Superbowl.

 

36 år gamle Reese Witherspoon har spilt i en rekke filmer. For sin rolle som June Carter Cash i filmen «Walk the Line» fikk hun en Oscar. Sist så du henne i actionfilmen «This means war», hvor hun spilte mot blant andre Chris Pine og Tom Hardy.

(©NTB)

 

 


Les alt om Reese Witherspoon!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.174 sec - 1 pageviews