Reese Witherspoon fikk stjerne

(02.12.2010, sist oppdatert 02.12.2010) Utskrift  Del på Facebook

Mens eksen Jake Gyllenhaal blir fotografert arm i arm med den unge countrysensasjonen Taylor Swift, vanket det samtidig en skikkelig opptur for Reese Witherspoon.

Reese Witherspoon tok med seg barna da hennes stjerne på legendariske Walk of Fame i Hollywood ble avduket onsdag. Hun hadde også med seg en liten Chihuahua; en hunderase også hennes rollekarakter i «Lovlig blond»-filmene elsker.

 

Witherspoon ble tildelt stjerne nummer 2.425. Og barna Ava (11) og Deacon (7) var begeistret til stede. Det var også stjernens nye kjæreste, Hollywoodagenten Tim Roth. Skuespillerens foreldre var også på plass.

 

Witherspoon er fortsatt ganske hemmelighetsfull om sitt nye forhold, men sa nylig til magasinet Glamour: - Jeg vil ikke nedgradere noen av mine forhold som har vært både fine og meningsfulle. Men det jeg finner ut nå er at det er ganske fint å være sammen med noen som forstår karrieren min - men som ikke gjør det samme.

 

Skuespiller Jake Gyllenhaal, som var Witherspoons kjæreste til inntil ganske nylig, har altså funnet tonen med unge Taylor Swift. Og akkurat nå pryder de to forsiden til magasinet US på et bilde der de går tett omslynget - og ser svært så lykkelige ut.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.198 sec - 1 pageviews