Pattinson: - Magisk rolle

(21.03.2011, sist oppdatert 21.03.2011) Utskrift  Del på Facebook

Robert Pattinson beskriver tiden rundt innspillingen av filmen «Water for Elephants» som magisk.

I filmen, som bygger på en roman av Sara Gruen, spiller Pattinson mot skuespillere som Christoph Waltz og Reese Witherspoon.

 

Og Pattinson beskriver arbeidet med filmen som en annerledes opplevelse fordi det ikke involverte studiojobbing. Til MTV sier «Twilight»-kjekkasen:

 

- Det føltes magisk på mange måter, fordi vi befant oss ute i ørkenen mens vi spilte inn. Det var ikke noe av den moderne verden rundt oss. Det var en annerledes erfaring for meg, det innebar ikke studiojobbing.

 

Pattinson-feberen er ventet å spre seg over kloden igjen i år når han blir aktuell på flere filmfronter. Vi får igjen se ham som vampyren Edward Cullen i vinter når den første delen av filmen «Breaking Dawn» får premiere. Den andre delen kommer i november 2012.

 

Han er også i mål med scenene til filmen «Bel Ami», hvor han spiller mot Christina Ricci. Samtidig blir han linket til filmen «Cosmopolis» som snart skal i innspilling - hvor Juliette Binoche får en av de bærende rollene.

 

«Water For Elephants» får verdenspremiere 4. mai.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.161 sec - 1 pageviews