Jewel spiller June Carter

(04.05.2012, sist oppdatert 04.05.2012) Utskrift  Del på Facebook

Reese Witherspoon spilte June Carter i «Walk the Line». Nå er en ny storfilm om artisten på trappene - og denne gangen er det sangeren Jewel som har kapret rollen.

Det er TV-nettverket Lifetime som selv bekrefter at Jewel har takket ja til å spille den berømte og smått legendariske artisten i en kommende film om hennes liv.

 

- Mange mennesker kjenner kjærlighetshistorien om Johnny og June. Men June Carter Cash hadde sin egen episke reise, fylt av triumfer, tragedier, kjærlighet og tap. Vi er så begeistret for at Jewel vil spille tittelrollen, sier Lifetime-sjef Rob Sharenow til magasinet US.

 

Det er dermed duket for Jewels første store rolle. 38-åringen, gift med rodeostjernen Ty Murray, har vært å se som dommer i amerikanske «The Voice» og har ellers vært opptatt med familielivet den siste tiden.

 

- Jeg skriver om personligheten til sønnen min, om ting som han kan se tilbake på, uttalte Jewel til US forrige måned om sitt nyeste prosjekt: Ei bok. - Den handler om alle de tingene jeg gjør for Kase fordi jeg elsker ham, sa hun videre.

 

Det blir ikke første gang historien til June Carter Cash filmatiseres. Damen, som gikk bort i 2003 i en alder av 73, ble også portrettert av Reese Witherspoon - som fikk Oscar for innsatsen i filmen «Walk the Line» fra 2005.

(©NTB)

 


Les alt om Reese Witherspoon!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.237 sec - 1 pageviews