Skrøt av danse-Kirstie Alley

(22.03.2011, sist oppdatert 22.03.2011) Utskrift  Del på Facebook

Med bare tre uker å forberede seg på levde Kirstie Alley - den gamle «Cheers»-kjendisen - opp til forhåndshypen rundt deltagelsen i USAs «Skal vi danse».

Premiere for tolvte sesong i USA var mandag, og der leverte Kirstie Alley (60) dansetrinnene, melder People. Hun og dansepartneren skåret hele 23 poeng - bare et poeng bak kveldens vinner, «Karate Kid»-skuespilleren Ralph Macchio.

 

Dommer Bruno Tonioli mente hennes cha-cha-cha var «kveldens beste», og sa at han ikke kunne vente med å se hva som følger.

 

- Jeg føler at vi bare har begynt å skrape på overflaten, sa han om Alleys dansetalent som avslørte seg. Men selv erklærer Kirstie Alley at det bare dreier seg om god, gammeldags arbeidsmoral.

 

- Jeg har jobbet hardt, og nå kommer jeg til å jobbe enda hardere. Jeg har fått smaken på en 8-er, så nå vil jeg ha en 9-er, sier hun til Eonline.

 

Andre kjendisdeltagere som svinger seg på parketten er eksbokseren Sugar Ray Leonard, playboymodellen og Hefner-eksen Kendra Wilkinson og modellen Petra Nemcova.

(©NTB)

 

 


Les alt om Ralph Macchio!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.149 sec - 1 pageviews