«Karate Kid» misliker planene om nyinnspilling

(21.01.2009, sist oppdatert 21.01.2009) Utskrift  Del på Facebook

Ralph Macchio spilte Karate Kid i den opprinnelige filmen fra 1984. Han misliker planene om en ny versjon.

Ralph Macchio ble verdenskjent i rollen som Daniel LaRusso i den første Karate Kid-filmen. Han spilte også i to oppfølgere før en ung Hilary Swank tok over stafettpinnen i 1994, i «The Next Karate Kid».

 

Norske Harald Zwart skal regissere den nye versjonen av 80-tallsklassikeren, med Will Smith i produsentrollen. Det er Will Smiths sønn Jaden Smith (10), som skal spille rollen Ralph Macchio opprinnelig hadde. Ifølge filmbransjebladet Hollywood Reporter dukker selveste Jackie Chan opp i rollen som mentoren, Mr. Miyagi.

 

Men Macchio mener den nye filmen er dømt til å mislykkes, og synes mange nyinnspillinger ødelegger klassiske filmer. Han sier til MTV.com:

 

- Jeg er glad for at mange blir sinte når de hører om planene for en ny versjon av «Karate Kid». Det er bra at publikum føler at visse ting bør man la være i fred. Noen ganger vil man gjøre en god historie flere ganger, selv om man egentlig burde la det være. Fra et personlig ståsted tror jeg det vil bli en tøff jobb å gjenskape karakteren Mr. Miyagi - og magien rundt ham. Dessuten forstår jeg ikke hva de tenker rundt den romantiske delen av historien, når man tenker på hovedrolleinnehaverens unge alder.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.169 sec - 1 pageviews