Harry underholder medsoldater i Afghanistan

(23.10.2012, sist oppdatert 23.10.2012) Utskrift  Del på Facebook

Britiske prins Harry underholder medsoldater i Afghanistan med å lese partytips fra Pippa Middletons nye bok om festing.

Britenes bad-boy, rødtoppen Harry, skal finne boken svært underholdende, ifølge ryktene. Prins Harry er selv godt kjent for å like å ta seg en fest, ifølge sladremedier som The Sun.

 

Pippa er søster til hertuginne Kate som er gift med Harrys bror, prins William. Torsdag kommer hun med en håndbok om fester og selskaper, og det er denne boken hun har sendt til prins Harry - som for tiden tjenestegjør som helikopterpilot i Afghanistan.

 

Ifølge The Sun erter Harrys medsoldater ham med Pippa. En kilde sier at Harry stadig blir småertet med at han en dag vil gifte seg med Philippa Charlotte, som hun egentlig heter.

 

- Harry elsker en god vits, selv om den handler om ham selv, sier en annen av vennene.

 

Da prins William giftet seg med Catherine Middleton i 2011, var Pippa søsterens forlover, og allerede den gangen snakket mange om at det oppsto søt musikk mellom Harry og Pippa. Selv om Pippa Middletons nye bok blir gitt ut først torsdag denne uken, er den allerede sendt til flere medlemmer av den britiske kongefamilien. Harrys stemor, hertuginne Camilla, skal allerede ha tatt i bruk boken og begynt å gi eksempler fra denne til sine venner.

(©NTB)

 

 


Les alt om Prins Harry!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.175 sec - 1 pageviews