Harry-jegerne trapper opp

(19.04.2011, sist oppdatert 19.04.2011) Utskrift  Del på Facebook

Nå som prinsebryllupet er rett rundt hjørnet, trapper de såkalte Harry-jegerne opp. For han er deres siste håp.

«Harry Hunters» er blitt kallenavnet på en gruppe amerikanske jenter som drømmer om å gifte seg inn i det britiske kongehuset. Og da er deres siste mulighet i denne generasjonen prins Harry.

 

- Harry er deres siste sjanse, sa forfatteren Jerramy Fine, som for tre år siden utga en bok om sin mislykkede jakt på en passende prins, til Newsweek - da bladet nylig omtalte fenomenet.

 

Også landskvinner av prins Harry er ute på jakt, og de har fått kallenavnet «tronejegere» eller «Harry-heads». Felles for jentene er at de jevnlig tråler det som sies å være prins Harrys favorittbarer, og håper at prinsen skal dukke opp uten sin mangeårige kjæreste Chelsy.

 

Men i følge Daily Mail så regnes en prins som fritt vilt - helt til han faktisk er gift. De såkalte Willabeene, som prøvde å legge seg etter prins William, har muligens innsett at det er for sent nå.

(©NTB)

 

 


Les alt om Prins Harry!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.149 sec - 1 pageviews