Barlow ønsker samarbeid med prins Harry

(07.03.2012, sist oppdatert 07.03.2012) Utskrift  Del på Facebook

Take That-stjernen Gary Barlow vil gjerne få med seg prins Harry når det er duket for feiringen av dronning Elizabeth II sitt diamantjubileum som monark.

Barlow har gått sammen med musikalnestoren Andrew Lloyd Webber og laget en sang til ære for monarken - og han vil ha barnebarnet hennes med på notene når låten skal spilles inn.

 

Under en felles reise til Jamaica fridde Barlow til prinsen med følgende setning: - Jeg har begynt på diamantjubileums-sangen. Og vi håper du vil bidra på låten.

 

Ifølge Daily Mirror møtte Barlow sterke protester, og prinsen skal ha uttalt: «Men jeg kan jo ikke synge» - hvorpå Barlow kvitterte: «Hva med tamburin»?

 

Take Thats «grand old man» skal ikke ha gitt opp håpet, og sier: - Jeg er sikker på at vi skal klare å få ham med. Han gjør det nok til slutt.

(©NTB)

 


Les alt om Prins Harry!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.238 sec - 1 pageviews