Smith-familien fungerer uten regler

(14.12.2010, sist oppdatert 14.12.2010) Utskrift  Del på Facebook

Jada Pinkett Smith - hardtarbeidende skuespillermor og gift med Will Smith - prøver å ikke ha noen spesielle regler som barna må følge.

Pinkett Smith forteller at hun og Will Smith forsøker ikke å tre regler ned over hodene på barna sine. Hun vil heller at Willow og Jaden skal finne sin egen vei.

 

- Vi har ikke regler. Vi kommer fram til avtaler. Barn er små mennesker, og vi er satt til å lede dem. Å prøve å herske over noen er alltid en illusjon, og det er ikke noe annerledes med barn, mener hun ifølge showbizspy.com.

 

I stedet, sier Jada, prøver de å komme opp med løsninger når de har ulike syn på ting, som tilfellet var da Willow gikk mot sin mors vilje og åpnet en side på et sosialt nettverk:

 

- Jeg sa hun ikke måtte gjøre det, og jeg ble så sint da hun gjorde det. Jeg sa: «Hva synes du jeg skal gjøre nå»? Willow svarte: «Mamma, ta datamaskinen fra meg». Og jeg svarte: «For hvor lenge»?"En måned", foreslo hun. Så det er forhandlinger. Jeg sier ikke at det alltid er perfekt. Jeg begår tabber og feil som alle andre, men jeg gjør mitt beste.

 

Skuespilleren mener også det er nesten uunngåelig at barna ender opp i underholdningsbransjen, men sier de fortsatt trenger ledelse for å få en mest mulig normal oppvekst. - Jeg er her for å lære dem hvordan de kan ta vare på seg selv, sier Jada videre. Og legger til, om yngstemann Willow (10):

 

- Hun er ikke den som brødfør oss. I de fleste situasjoner som dette er det barnet som underholder en hel familie. Men hun kan velge å gjøre så lite - eller så mye - som hun vil, slår skuespilleren fast i dette intervjuet.

(©NTB)

 


Les alt om Pink!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.147 sec - 1 pageviews