Russell Brands heroinkur

(15.04.2010, sist oppdatert 15.04.2010) Utskrift  Del på Facebook

Komikeren Russell Brand har kuren klar for en musikkindustri som sliter med kredfaktoren når en tass som Justin Bieber topper hitlistene - nemlig heroin.

- Toppen av hitlistene ville se svært annerledes ut dersom tenåringsidolene ble utsatt for heroin. Det ville luke ut mange av dem. Jeg tror ikke Justin Bieber ville klart Syd Barretts avhengighet, sier Brand til Rolling Stone.

 

Barrett var som kjent Pink Floyds grunnleggere og var en sterk innflytelse på psykedelisk musikk - tross sin tunge narkotikabruk. Unggutten Justin Bieber (16) er derimot internettfenomenet som nå topper Billboards albumliste i USA.

 

Og Brand, som er forlovet med Katy Perry, har neppe sans for Biebers musikk, siden han videre påpeker at overdoser ikke er helt uvanlig:

 

- Da ville vi blitt forskånet for den grusomme musikken de lager. Det er Darwin, det er loven om naturlig seleksjon, sier Russell Brand.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.174 sec - 1 pageviews