Pinkett Smith trodde ikke på langt liv

(08.10.2012, sist oppdatert 08.10.2012) Utskrift  Del på Facebook

Også Hollywood-stjerner må godta at årene går. Jada Pinkett Smith fylte nylig 40 - og innrømmer at hun synes det er surrealistisk.

Skuespilleren, som har tre barn med Will Smith, vokste opp i et tøft nabolag hvor gjennomsnittlig levealder ikke var all verden å skryte av. Hun hadde derfor ikke så høye forventninger hva levealder angår, forteller hun nå.

 

- Jeg vokste opp i et narkotikainfisert nabolag. Det var slik at når du gikk ut, så bare håpet du at du skulle overleve. Jeg vokste opp i en krigssone.

 

Hun legger til: - Det var en mulighet for å overleve til 21, det var realiteten jeg vokste opp med. Da jeg fylte 40, var det et nesten surrealistisk øyeblikk, jeg hadde jo aldri trodd jeg skulle nå 40. Jeg så på mannen min, og sa: «Gud, jeg er 40! Hva skal jeg gjøre nå?» Så ja, det setter ting i perspektiv, sier hun til magasinet You.

 

Jada Pinkett Smith vokste opp med narkoman mor, og har ofte takket bestemoren for at det gikk så bra som det gikk. Hun sier videre:

 

- Jeg hadde vært vettskremt dersom jeg måtte fostre opp barna mine i de omgivelsene jeg vokste opp i. Jeg ser at de blomstrer på en helt annen måte enn jeg gjorde i tidlig alder. Mens de kan skrive sanger og ta kurs, måtte jeg tenke på om moren min ville overleve misbruket sitt den dagen - og hva jeg skulle spise.

(©NTB)

 

 


Les alt om Pink!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.159 sec - 1 pageviews