Pink viste fram datteren

(23.06.2011, sist oppdatert 23.06.2011) Utskrift  Del på Facebook

Pink og ektemannen Carey Hart viser fram den nyfødte datteren Willow Sage, som skal bære farens etternavn.

Willow ble født 2. juni, og allerede uken etter ble hun foreviget på et familieportrett som står på trykk blant annet på .

 

Der forteller Pink også at datteren er flink til å posere for fotografen. Det vil si: Hun ser ut som hun sover på armen til sin berømte mor.

 

- Willow er proff! Enten det eller så er hun på grensen til narkolepsi, slik som faren; hun sov hele tiden, sier Pink til bladet.

 

Og familielivet er også idyllisk for Pink og Carey Hart, som hun har vært gift med i fem år, etter familieforøkelsen:

 

- Du hører folk si hele tiden hvor drastisk livet forandrer seg. Men du kan virkelig ikke innse hvor vakkert det er før du får ditt eget barn, sier hun.

 

På sin egen Twitter-side klager imidlertid Pink over paparazziene som jager familien nå - på jakt etter bilder av datteren. For hun understreker at for de voksnes del er det greit, men at barn bør beskyttes og at det ikke skal sitte «fremmede menn med kamera og video utenfor barnehager».

(©NTB)

 

 


Les alt om Pink!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.178 sec - 1 pageviews