Pink: - Vil kalle opp sønnen etter whisky

(02.12.2010, sist oppdatert 02.12.2010) Utskrift  Del på Facebook

Superstjernen Pink venter barn med mannen, Carey Hart, og nå har de funnet et navn de enes om - dersom barnet viser seg å være gutt.

Blir det en gutt vet sangeren Pink og ektemannen nøyaktig hva barnet skal hete.

 

- Jameson. Vi liker nemlig whisky, sier hun ifølge Aftonbladet - som har hentet nyheten fra et intervju Pink gjorde med radioprogrammet Billy Bush Show.

 

Men sangeren har flere argumenter i navnets favør på lur: - Min far heter James, og broren min heter Jason. Careys mellomnavn er Jason. Og Jameson - ja - vi elsker whisky begge to, oppsummerer sangeren entusiastisk.

 

Men når det kommer til jentenavn har hun og Hart litt ulike preferanser, røper hun.

 

- Carey vil ikke at barnet skal hete noe uvanlig. Men jeg vil ha ham med på noe originalt. Jeg jobber med det for tiden, sier sangeren - som selv har fødenavnet Alecia Beth.

 

Da artisten besøkte Ellen DeGeneres sitt show nylig, fortalte hun at hun foretrakk å ikke vite kjønnet på barnet hun bærer. Men hun sa videre at legen hadde forsnakket seg - og ment at det var ei jente på vei.

(©NTB)

 


Les alt om Pink!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.211 sec - 1 pageviews