Gossip-sangerens hippiedrøm

(25.01.2010, sist oppdatert 25.01.2010) Utskrift  Del på Facebook

Gossip-sangeren Beth Ditto drømte en gang om å bli hippie.

- Mammaen min var rockefan ... Jeg husker jeg likte Pink Floyds «The Wall» - og Patsy Cline. Da jeg var ung ville jeg bli hippie og melde meg inn i Fredskorpset. Det var etter å ha hørt The Mamas and the Papas, men musikken som preget meg mest fra den tiden i livet mitt var Ozzy Osbourne, sier hun til magasinet Observer Music Monthly.

 

Siden Gossip debuterte i 2006 har Beth Ditto blitt kjent for sin kraftige og uvanlige stemme og er blitt godt kjent i en rekke land, men 28-åringen slet med å finne sin sangstil da hun var yngre.

 

- Jeg sang i kirkekoret da jeg vokste opp, og oppdaget at jeg sang for høyt til å synge pent, og for mykt til å synge til høy musikk. Men så fikk jeg høre Tori Amos og hun ble en bekreftelse på det jeg opplevde som sanger sammen med kvinner som Missy Elliot.

(©NTB)

 


Les alt om Ozzy Osbourne og Pink!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.184 sec - 1 pageviews