Familien Smith reiser bort sammen

(24.08.2011, sist oppdatert 24.08.2011) Utskrift  Del på Facebook

Ifølge TMZ vil Will Smith og Jada Pinkett Smith ta med seg barna og reise bort sammen - som en familie.

Ekteskapet knaker angivelig i sammenføyningene, og nå funderer sladrespaltistene på om familieturen er et siste forsøk på å redde det snart 14 år lange ekteskapet.

 

For familien er travelt opptatt på alle hold. Mens Will Smith spiller inn nytt album samtidig som han er i gang med «Men in Black III», er Jada i gang med legeserien «Hawthorne» for TV. Deres to felles barn Jaden (13) og Willow (10) er allerede i full gang med showbizkarrierene sine.

 

Alle rundt Smith-paret avviser separasjonsryktene som begynte å svirre tirsdag. I en felles uttalelse samme dag hevdet paret selv, gjennom sin talsmann, at ekteskapet var «intakt» - en ordbruk som TMZ funderer over:

 

- Våre kilder sier at ordbruken ble omhyggelig konstruert, heter det.

 

New York Daily News spekulerer i om ryktene kan ha oppstått fordi Jada Pinketts rollefigur nettopp i «Hawthorne» har et forhold til Marc Anthony, som nylig ble separert fra Jennifer Lopez. At romansen skal ha fortsatt utenfor TV-settet, er også behørig avvist av Smiths talsmann.

(©NTB)

 


Les alt om Jennifer Lopez og Pink!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.154 sec - 1 pageviews