Anthony: - Ikke verdens undergang

(01.09.2011, sist oppdatert 01.09.2011) Utskrift  Del på Facebook

Marc Anthony snakker nå om bruddet fra Jennifer Lopez som søkte om skilsmisse 15. juli.

Han sier at det ikke kom som noe sjokk for ham at Lopez ville skilles.

 

- Jeg kan fortelle dere at dette ikke var noe sensasjonelt, sier Anthony (42) til TV-kanalen ABC. Han legger ifølge magasinet US til:

 

- Det var noe vi begge kom fram til. Så det var ikke sjokkerende, skjønner du. Slike ting skjer. Det var en avgjørelse vi tok i fellesskap.

 

Anthony benektet også at han har vær utro i ekteskapet - selv om kilder US har vært i kontakt med hevder at han hadde en kort affære med en flyvertinne om bord i et privatfly i 2009. Det har også versert rykter om en romanse mellom ham og Jada Pinkett Smith. Dette har hennes representant benektet på det sterkeste.

 

Uansett rykteflom og brudd: Anthony ser ut til å se optimistisk på framtiden: - Dette er ikke en begravelse. Det er ikke en gravferd. Det er bare to personer som har kommet fram til noe. Vi hadde ikke noe substans i forholdet, så da ble det slik. Men jeg vil alltid elske Jennifer, sier han om kvinnen som er mor til hans tre år gamle tvillinger.

(©NTB)

 


Les alt om Jennifer Lopez og Pink!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.209 sec - 1 pageviews