Pierce Brosnan er sint på sønnens vegne

(08.02.2010, sist oppdatert 08.02.2010) Utskrift  Del på Facebook

Pierce Brosnan er sint fordi hans sønn er blitt knyttet til en film han prøvespilte for, men uten å få rollen.

Den irske skuespilleren forteller til WENN at hans sønn Sean dukket opp for å få en rolle i «Soul Surfer», der Jack Nicholsons datter Lorraine har en av hovedrollene. Men Brosnans sønn fikk beskjed om at han for gammel til å spille i filmen.

 

«Soul Surfer» handler om Beth Hamilton som mistet en arm da hun ble angrepet av en hai, men som likevel fortsatte å surfe.

 

Sean Brosnan er imidlertid fortsatt knyttet til prosjektet og pappa er ikke glad.

 

- Det er et filmselskap som har gått over streken og bruker hans navn i forbindelse med produksjonen. Sean kjenner Jacks datter, men han spiller ikke i filmen. Han er veldig opprørt fordi de bruker navnet hans. De sa til og med at han var for gammel for rollen.

 

- Nyheten sto på trykk i Daily Mail og Variety. Vi vet hvor de bor, så det skal vi nok ordne opp i!, sier en opprørt Pierce.

(©NTB)

 


Les alt om Pierce Brosnan!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.170 sec - 1 pageviews