Pierce Brosnan elsker fortsatt kona

(10.02.2010, sist oppdatert 10.02.2010) Utskrift  Del på Facebook

Pierce Brosnan er fortsatt like forelsket i sin kone som da de møttes første gang.

Skuespilleren begynte å gå ut med den amerikanske journalisten Keely Smith i 1994. Han sier at de to, som har sønnene Dylan (13) og Paris (8) sammen og giftet seg i 2001, fortsatt er betatt av hverandre og er fast bestemt på å tilbringe resten av livet sammen.

 

- Jeg er like forelsket som første dagen vi traff hverandre. Vi utfyller hverandre. Keely er veldig god til å gjøre det hun driver med, som mor, venn og partner. Jeg vet nøyaktig når jeg skal si «ja, kjære!». Vi går gjennom tykt og tynt sammen og om Gud vil så vil vi gjøre det resten av våre liv, sier den 56 år gamle skuespilleren til magasinet Frau im Spiegel.

 

Ekteparet bygger for tiden sitt drømmehus i California. Samtidig som han ikke kan vente med å flytte inn, innrømmer Pierce at det skaper mye stress:

 

- Vi bygger drømmehuset vårt ved stranden i Malibu. Du kan sammenligne det med kaoset skapt av en tsunami. Men det er den største og vakreste utfordringen i livet mitt. Jeg tror også at alderen min har fått en fysisk og følelsesmessig utfordring. Siden jeg er blitt en eldre mann har jeg ikke så mye utholdenhet lenger, sier Brosnan.

(©NTB)

 


Les alt om Pierce Brosnan!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.260 sec - 1 pageviews