Bello inn i mumiekampen

(15.05.2007, sist oppdatert 15.05.2007) Utskrift  Del på Facebook

Den amerikanske skuespilleren Maria Bello skal overta mumiefilm-rollen til sin engelske kollega Rachel Weisz.

Weisz spilte i de to første filmene, men har nå overlatt plassen til Bello i den tredje produksjonen. Maria Bello, som er kjent fra blant annet «Coyote Ugly», skal dermed spille Evelyn Carnahan O‘Connell, Weisz sin eventyrlystne karakter fra de to første filmene.

 

En mulig årsak til at Weisz takket nei er at hun ikke har lyst til å ende opp som en skuespiller som bare kan spille en type roller. I den nye produksjonen, basert på et manus skrevet av «Smallville»-skaperne Miles Millar og Alfred Gough og i regi av Rob Cohen, reiser eventyreren Rick O‘Connell, hans kone Evelyn og deres sønn til noen forbudte graver i Kina og Himalaya.

 

Der må de kjempe med mumien etter en tidligere kinesisk keiser, spilt av Jet Li, og blir forbannet av en trollkvinne, spilt av Michelle Yeoh.

 

«The Mummy» og «The Mummy Returns» spilte til sammen inn mer enn 830 millioner dollar på verdensbasis for filmselskapet Universal som har lagt premieren til den tredje produksjonen til sommeren 2008.

 

Bellos neste film blir «The Jane Austen Book Club». Sammen med Pierce Brosnan blir hun også å se i «Butterfly on a Wheel» som har premiere i august.

(©NTB)

 


Les alt om Pierce Brosnan!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.243 sec - 1 pageviews