Bardem takket nei til Bond-rollen

(08.11.2012, sist oppdatert 08.11.2012) Utskrift  Del på Facebook

Javier Bardem gjør en ny, fremragende filmskurk i den nye James Bond-filmen «Skyfall», og røper at han i sin tid ble bedt om å spille 007 selv.

- Det er årevis siden. Jeg husker ikke hvilken film det var i. Men det var ikke rette tiden, jeg følte ikke at det var riktige tidspunkt for meg å gjøre noe slikt. Jeg var også opptatt med noe annet, så jeg meldte pass, sa Bardem til Cinema Blend.

 

Det skal angivelig ha dreid seg om Bond-filmen «GoldenEye» på tidlig 1990-tall. Rollen gikk i stedet til Pierce Brosnan, som overtok etter Roger Moore som hadde syv 007-filmer bak seg.

 

Brosnan gikk videre til å gjøre i alt fire agentfilmer. Deretter gjorde Daniel Craig sin entré, og er nå på tredje 007-film - og signaliserer allerede at han er lei, selv om han er kontraktsbundet til å gjøre flere.

 

Javier Bardem sier i dag at han har sagt nei til ting det kunne vært lett å angre på, men at han likevel ikke angrer.

 

- Det har gitt meg rom til å gjøre andre ting som jeg er stolt av.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.157 sec - 1 pageviews