Winehouse og Doherty synger duett

(18.10.2007, sist oppdatert 18.10.2007) Utskrift  Del på Facebook

De skandaleforfulgte britiske artistene Amy Winehouse og Pete Doherty er aktuell med en duett.

Felles skjebne, felles trøst: Amy Winehouse og Pete Doherty har hatt svært parallelle problemer det siste året: Turbulent kjærlighetsliv, stadig avlyste konserter og stadige turer til rehabiliteringsklinikker.

 

Og nå ser det ut til at de to britene har forstått at de har mye til felles - og ønsker å bruke det til sin fordel. De to skal være aktuelle med en duett, skriver blant annet nettstedet Female First.

 

Låten skal allerede være innspilt, og her briljerer ikke Winehouse bare med stemmebåndene - men også med gitarspill.

 

- Det er en ska-aktig låt. Amy spiller både gitar - og synger. Hun spiller bedre enn James Brown spilte akustisk. Hun tror ikke hun duger, men gjett om hun gjør. Jeg har aldri møtt en mann som spiller sånn, langt mindre ei jente, sier Petes bandkompis fra Babyshambles, gitaristen Mick Whitnall.

 

Doherty, som nylig skrev seg ut fra rehabilitering etter et seks ukers behandlingsopplegg, er ikke alene om å ønske seg et samarbeid med Winehouse. Også George Michael, som heller ikke kan skryte av plettfri vandel, skal være sugen på å synge med 24-åringen.

 

- Jeg har skrevet en sang med tanke på Amy og håper hun vil like den. Jeg ville virkelig satt pris på å spille inn noe med henne, men jeg må bare avvente og se hva hun synes, sier han.

 

Også det amerikanske funkikonet Prince er en stor fan av Winehouse, og har invitert henne til sitt Paisley Park-studio i Minneapolis for et samarbeid.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Døøh lissm..
18.10.2007 18:06
ka faaen?.. Rare håre og sminke..xD problems lissm Confused :-\?..

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.168 sec - 1 pageviews