- Winehouse og Doherty flytter sammen

(31.08.2010, sist oppdatert 31.08.2010) Utskrift  Del på Facebook

Ifølge den britiske storavisen The Sun har de to rebellene Amy Winehouse og Pete Doherty planer om å flytte sammen.

«Akkurat når de to begynner å få ting på plass igjen, så inviterer Amy Winehouse Pete Doherty til å komme å bo hos seg», skriver sladrespaltisten - som mener det er duket for en noe usunn livsstil dersom de to gjør alvor av planene.

 

For å komme vekk fra fotografene, nysgjerrige og dårlig selskap, har Amy Winehouse kjøpt seg et stort og skjermet hus i Camden.

 

Og når det er klart at Doherty er husløs, stiller hun opp for sin - ifølge The Sun - «gamle drikkevenn».

 

Avisa skriver at sist de to ble observert sammen, endte de opp med å legge ut bisarre YouTube-videoer - omgitt av katter.

 

En kilde sier: - Amy har tilbudt Pete husrom mens han er i London og jobber med Libertines-comebacket. Hun er veldig glad i ham, og de har begge vært gjennom mye. Så hun vil hjelpe ham. Men venner bekymrer seg for at de to skal ha dårlig innflytelse på hverandre.

 

The Sun er imidlertid så langt imponert over hva Pete Doherty presterte under Reading og Leeds-festivalene i helgen, som sørget for at Libertines på kort tid tjente opp mot 2 millioner pund.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.181 sec - 1 pageviews