Vennene bekymret for tynn Kate Moss

(27.08.2007, sist oppdatert 27.08.2007) Utskrift  Del på Facebook

Nå ber vennene Kate Moss om å prøve og legge på seg noen kilo. De er bekymret over hvor tynn hun er blitt de siste ukene.

Hun skal ha gått ned over tre kilo bare de siste ukene, når forholdet til av og på-kjæresten Pete Doherty skal ha blitt enda verre.

 

Ikke bare er han tatt på ny for dopbruk, han har også innledet et forhold til den unge modellen Irina Lazareanu - som Kate personlig plukket ut til å fronte sin Top Shop-kolleksjon.

 

- Kate har gått ned over tre kilo de siste tre ukene og spiser knapt i det hele tatt. Huden hennes ser ille ut, og håret er tynt og ukjemmet, sier en venn til Daily Mail.

 

Det har vært turbulente tider for Kate Moss, ikke bare privat men også i modellyrket: Hun fikk ikke fornyet kontrakten med verken Burberry eller Agent Provocateur, og deretter kom bruddet med Doherty.

 

- Mange av hennes nære venner bekymrer seg over at hun er for tynn og ber henne om å legge på seg litt, fortsetter kilden.

(©NTB)

 


Les alt om Kate Moss og Pete Doherty!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.193 sec - 1 pageviews