Sterkt comeback for Moss

(18.12.2006, sist oppdatert 18.12.2006) Utskrift  Del på Facebook

Kate Moss har aldri hatt så mange modellkontrakter som denne høsten og vinteren, og beregnes å tjene over tre ganger så mye som før fjorårets kokainskandale begynte å rulle.

Du ser Kate Moss overalt denne høsten. Denne vinteren er hun tilbake igjen med like store annonser hun låner kropp og ansikt til, som alle avisoppslagene som kokainavsløringene skapte i fjor.

 

Selv om en rekke selskaper sparket henne ut, fra H&M til Burberry og Chanel, da det viste seg at musikerkjæresten Pete Doherty hadde særs dårlig innflytelse på Kate, så har hun nå gjort et comeback i Hollywood-størrelse.

 

For hennes 20 år gamle modellkarriere var imidlertid langt fra over. Hun unnskyldte oppførselen sin i en uttalelse, og det holdt visst i lange baner: Burberry og kosmetikkmerket Rimmel er tilbake med kontrakt med henne, i likhet med 11 andre selskaper - deriblant Virgin Mobile.

 

Interessen er på topp også blant folk: Agent Provocateur har laget en fem minutters internettannonse der hun viser deres undertøy, og nettstedet krasjet dagen etter debuten der - fordi alle prøvde å få tilgang til å se Moss.

 

I alt har hun nemlig 14 modellkontrakter denne sesongen - og det er mer enn hun noensinne har hatt, ifølge hennes manager, som nekter å utdype dette mer overfor CNN. Det er beregnet at hun vil tjene 17,2 millioner dollar i år, noe som er mer enn tre ganger så mye som hun tjente før skandalen.

 

- Hennes personlige liv og hennes profesjonelle liv er to helt forskjellige ting, fastslår Agent Provocateur-eier Serena Rees. Men andre er bekymret:

 

- Uheldig at karrieren hennes tok av etter dette, sier Janice Crause i Concerned Women for America, som synes det gir et uheldig budskap til unge jenter verden over.

(©NTB)

 

 


Les alt om Kate Moss og Pete Doherty!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.167 sec - 1 pageviews