Starr støtter Winehouse

(14.12.2007, sist oppdatert 14.12.2007) Utskrift  Del på Facebook

Neste mann ut i rekken av kjente mennesker som ønsker å gi sin støtte til Amy Winehouse, er Ringo Starr.

Beatles-legenden uttrykker i et større intervju med magasinet Time sin støtte til Amy Winehouse. Han mener Winehouse er et unikt talent - som kan klare å vinne kampen mot rusavhengigheten dersom hun er villig til å søke hjelp. Han sier:

 

- Gud velsigne Amy. Hun er et stort talent som går igjennom en hel del akkurat nå, på en veldig offentlig måte. Den gode nyheten er at det er mer hjelp å få nå for tiden enn det var før.

 

Han byr også på støttende ord til en annen profilert britisk artist, som sliter med de samme tingene, nemlig Pete Doherty. Starr hilser rockeren på følgende måte: «Du kan klare det. Gud velsigne deg, Pete».

 

Beatles-trommisen vedkjenner imidlertid at han ikke har hørt en eneste låt med Dohertys band, Babyshambles. «Jeg har ikke peiling. Jeg har bare sett ham på bilder på vei ut og inn av rettssalen». Ringo Starr sier videre at han ikke kommer til å jobbe sammen med unge og artister, bare for å nå ut til et yngre publikum. Han sier:

 

- Du kan ikke late som om du er noe annet enn du er. De vil gjerne ha meg til å samarbeide med disse nye bandene, men jeg vil ikke gjøre det. Jeg er bare ikke så desperat etter å bli nummer én.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.169 sec - 1 pageviews