Rykter om forlovelse for Pete Doherty

(05.10.2007, sist oppdatert 05.10.2007) Utskrift  Del på Facebook

Det sies at Kate Moss allerede går med giftetanker etter at hun ble sammen med og forlovet seg med vokalisten i rockegruppa The Kills, Jamie Hince. Og nå vil ikke eksen, Pete Doherty, være dårligere.

Ifølge flere medier skal skandalerockeren ha forlovet seg med gamlekjæresten, modellen Irina Lazareanu.

 

Den kanadiske fotomodellen som ble introdusert til modellverdenen av ingen ringere enn Kate Moss - og som også fikk det ærefulle oppdraget med å fronte Kate Moss sin Topshop-kolleksjon - har selv gitt næring til rykteflommen.

 

- Jeg forlovet meg nylig, glapp det ut av henne da hun ble intervjuet av magasinet Women?s Wear Daily. Venner av henne har bekreftet at hun har forlovet seg med Doherty, og forteller at hun går rundt med en svært diamantring på ringfingeren.

 

Lazareanu har kjent Babyshambles-sangeren i hele ti år, og det var som trommis og kordame i bandet hans at hun først vekket Kate Moss sin interesse. Kate Moss håndplukket Lazareanu til å stille som modell for januarutgaven av franske Vogue da hun var gjesteredaktør der i 2005.

 

Lazareanu og Doherty hadde også et forhold før Kate Moss ble sammen med rockeren.

(©NTB)

 


Les alt om Kate Moss og Pete Doherty!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.195 sec - 1 pageviews