Rykter om Moss-Doherty-ekteskap

(27.12.2006, sist oppdatert 27.12.2006) Utskrift  Del på Facebook

Ryktene svirrer heftig i London om giftermål mellom modellen Kate Moss (32) og rebellrockeren Pete Doherty (27) i romjula.

Ifølge den britiske tabloiden The Mail on Sunday skal de gi hverandre sitt ja i en borgerlig vielse i Fulhams sorenskriverkontor vest i London. Doherty skal angivelig ha inviterte sine medmusikanter i The Babyshambles til seremonien.

 

- Både Kate og Pete har invitert nære venner og familie dit fredag. De har kranglet om gjestelisten fordi den er så liten. Kate er bekymret for at noen av dem som svermer rundt Pete ikke passer inn, mens han er fast bestemt på å ha kameratene sine der, sier en anonym kilde.

 

En større gruppe med venner og familie skal være invitert til en mer storslagen bryllupsfeiring på Ibiza 18. januar.

 

- Kate og Pete reiser til øya noen dager i forkant for å få med seg hennes 33-årsdag 16. januar. Alle andre har fått beskjed om å komme seg dit den 18. og mange av dem har allerede bestilt flybilletter, sier kilden.

 

The Mail on Sunday kan videre opplyse Moss skal delta på en storslått nyttårsfeiring i øyprovinsen Phuket i Thailand sammen med sin venninne hertuginnen av York, Sarah Ferguson.

(©NTB)

 


Les alt om Kate Moss og Pete Doherty!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.238 sec - 1 pageviews