Prince takket nei til Moss-duett

(22.08.2007, sist oppdatert 22.08.2007) Utskrift  Del på Facebook

Kate Moss er stor fan av Prince og drømmer om å synge duett med ham. Men funkstjernen betakker seg.

Da Prince var på turné i England var Kate Moss på plass. Hun skrøt uhemmet av sin egen stemme til artistens stab, og mente det ville bli stor suksess dersom hun og Prince forenet sine stemmebånd i en liflig duett.

 

Og Moss har jo ligget i hardtrening: Hun har sunget med skandalerockeren Pete Doherty flere ganger, og de to grunnla også et eget band. Men duoens musikkplaner gikk i vasken da forholdet røk før sommeren.

 

Tidligere i år var det Michael Jackson som ville ha med Prince på en kommende turné. Men også han fikk blankt nei fra funkkongen fra Minneapolis.

 

Og det gikk altså ikke bedre for supermodellen Moss, som drømte om en stakket stund i rampelyset sammen med stjernen.

 

Det var til staben rundt Prince supermodellen gikk med sitt duettsukk, skriver magasinet Now. Hun skal ha skrytt av stemmeprakten sin - og sagt at dette var en sjanse Prince ikke burde la gå fra seg.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.172 sec - 1 pageviews