Moss vil ha barn med Doherty

(04.05.2007, sist oppdatert 04.05.2007) Utskrift  Del på Facebook

Fotomodellen Kate Moss (33) vil ha barn med sin forlovede, trøbbelrockeren Pete Doherty (28).

- Alle maser om dette bryllupet og hvordan vi stiller oss til det. Ikke noe av det betyr noe fordi vi har hverandre. Det som betyr noe er å ha en familie og vi trenger båndet et barn gir. Pete vil nok bli en morsom pappa, skal Kate ha sagt til en venn ifølge den britiske avisa Daily Express.

 

Kate, som har den fire år gamle datteren Lila Grace fra et tidligere forhold, skal være overbevist om at det vil sementere kjærligheten deres om hun får barn med Pete.

 

- Nå skriver vi musikk til et album sammen, men toppen ville være en baby for Pete og meg. Lila fortjener en søster, skal Moss ha sagt.

 

Doherty, som har vært ut og inn av avvenningsklinikker og rettssaler, har allerede en tre år gammel sønn - Astile - med sin ekskjæreste Lisa Moorish.

 

Han har begrenset besøksrett når det gjelder gutten på grunn av sitt stoffmisbruk. Kate hevder at Peter er vidunderlig med Astile og tror et barn vil hjelpe ham med å slutte med narkotika for godt.

(©NTB)

 


Les alt om Kate Moss og Pete Doherty!


Kommentarer fra brukere


Ole
06.05.2007 18:21
Hvorfor vil en så pen model ha barn med Dracula

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.175 sec - 1 pageviews